sestdiena, 2016. gada 5. marts

Haul: Kiehl's, Australian Body Care, NYX, MaxFactor un citi

Sveiki!
Šodien parādīšu savējos pirkumus pēdējo divu nedēļu laika :)).

    Kiehl's Ultra Facial Oil-free Gel Cream - nopirku, jo mans krēms no Korres ir gandrīz beidzies. Izmēģināju 2 reizes - patika! Ļoti viegls, ātri iesūcas un labi mitrina. Nopirku Sockman'ā Skaistuma dienās. Jā, solīju sev, ka neko vairs nepirkšu. Mana kosmētiskā diēta neizdevās.

    NYX Taupe konturēšanas pūderis - man nekad nav bijis konturēšanas pūderis pirms tam. Interesants produkts, ar viņu viegli konturēt, nav par traku pigmentēts - pārspīlēt ir grūti. Iepatikās, skatīšos, kā turpmāk ies ar šo.

    MaxFactor Lipfinity lūpu krāsa 50 Just Alluring - ļoti pigmentēta un noturīga lūpu krāsa. Nesausina lūpas, jo satur šī sviestu, lanolīnu un skvalanu. Starp citu, lūpu krāsu no šis serijas var vinnēt mana Giveaway! Pie šis lūpu krāsas nopirku arī zīmuli no MaxFactor tonī 04 Pink Princess. Šis serijas zīmuļi ir mani favorīti - tie ir mīksti, tos var izmantot kā patstāvīgu produktu, iekrāsojot visas lūpas. No MaxFactor paņemu arī nagu laku Glossfinity 155 Burgundy Crush - sulīgs ogu tonis. Viegli klājas, ir noturīga, ātri žūst. Šis firmas nagu lakas ir mani favorīti! No 07.03. MaxFactor'am Drogās būs foršas atlaides:)!

    Nanshy Crease otiņa acu ēnu pludināšanai - pamēģināju pāris reizes - pludina labi, ir mīksta. Forša otiņa, īpaši man patīk tās izmērs - tā nav pārāk liela.

    Australian Body Care  Pure Tea Tree Oil - tējas koka eļļa superīgi palīdz cīņā pret pinnēm. Ar vates kociņu to uzklāju uz problēmas un pēc pāris dienām jau viss ir ok!:)

    Douglas Naturals Hydrating Mask - neesmu vēl mēģinājusi, bet sola būt laba:) Douglas veikalos šobrīd visai Douglas produkcijai ir 20% atlaide:).
    Paraudziņi, paraudziņi - kur jau bez tiem?!:))
    Somiņa no Parfois, jo visas manas 'crossbody' somiņas man ir apnikušas vai sabojājušas. Šī man ļoti iepatikās, tā ir stilīga, interesantas krāsas. Somiņa veras vaļā no abām pusēm, vietas pietiks gan mākam, gan ķemmei, gan saulesbrillēm:). Būs forša ceļojumos un vienkārši pastaigās vasarā:)

    Rotaslieta no H&M ir ļoti vienkārša, tieši tāpēc tā man iepatikās.
Ko Jūs jau paspējāt nopirkt šomēnes?:)

8 komentāri:

  1. Arī gribu izmēģināt kādu no šīm MaxFactor lūpu krāsām, tāpat arī zīmuļiem :)

    AtbildētDzēst
  2. šis lūpu krāsas ir tieši tāds gadījums, kad man patīk visi pieejami Latvijā toņi:)

    AtbildētDzēst
  3. Man gan Kiehls krēms nepatika, lai gan gribēju, lai patīk; nepatika, jo likās, ka tas kārtīgi neiesūcas ādā, atstājot to lipīgu.

    AtbildētDzēst
  4. Es no viņiem nopirku sejas masku, jauno kurkumas, es par Kiehls, pirmais mans pirkums, jo patika maskas paraudziņš :)
    Par Nanshy otiņām, man patik, ir acu un sejas otu komplekti, bet tagad iefanoju par Ecotools otām, tas tā viļņveidīgi :D
    Zēl ka MaxFactoram acu ēnu paletītei nav atlaides, kaut kā esmu uzcemējusies uz to paleti :D visur konkursos centos vinēt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. MaxFactor ēnām šobrīd ir atlaide, jo Drogās ir Lielais ķēriens!:) Es arī gribu to masku izmēģināt, drīz noteikti to izdarīšu, forši, ka iedeva paraudziņu:)

      Dzēst
  5. Man šis Kiehl`s krēms stāv vasaras sezonai. Pamēģināju paraugā pagājušajā vasarā un biju tiešām patīkami pārsteigta par efektu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man arī iepatikās, drīz beigsies mans Korres krēms un tad sākšu šo lietot aktīvi:)

      Dzēst