otrdiena, 2016. gada 9. februāris

Atsauksme: MaxFactor Mastertouch konsileris zem acīm

Sveiki!
Šodien (pēc 'neliela' pārtraukuma :)) vēlos jums pastāstīt par MaxFactor firmas konsileri Mastertouch, kas ir domāts zonai zem acīm. 

      Šis ir ļoti viegls produkts, kas nepasvītro mīmikas zem acīm, bet labā līmenī nosedz tumšos lokus. Man ir 303. tonis, kas ir pats gaišākais un tas man ļoti labi der. Vienīgais, iesaku konsileri pēc uzklāšanas nedaudz piepūderēt ar birstošo pūderi, jo tam ir tendence palikt nedaudz tumšākam uz dienas beigām. Noturība ir laba, bet tā kā šis nav nekāds profesionāls produkts, viņš neiztur vairāk, kā parastu darba dienu. Konsileris ir diezgan ekonomisks, jo viņa vajag pavisam nedaudz. Ja jums ir vairāk ko maskēt, tad produkta patēriņš arī palielinās.
      Uzklāt šo produktu ir ārkārtīgi viegli pateicoties labam aplikatoram, kas vienmērīgi sadala konsileri pa ādu. Pēc tam iztušēju viņu ar pirkstu vai mīkstas otiņas palīdzību. 
 Konsileris uz kreisās acs. Uz labas - iztušēts tonālais krēms. 
     Starpība ir liela, bilde neparāda efektu tik labi, diemžēl. Pieredze ar konsileriem man ir neliela, pirms tam man bija Mac Mineralize Skinfinish un Maybelline Better Skin. Pēdējais bija šausmīgākais konsileris ever, jo bija pārāk biezs. MaxFactor produktu varu salīdzināt ar Mac, jo nosedz tumšus lokus abi vienādi, tikai cenu starpība ir diezgan liela. Nesaku nekādā gadījumā, ka Mac produkcija nav laba, jo zinu, ka šis ir viens no vieglākajiem konsileriem Mac. Tomēr, priekš kam maksāt vairāk, ja vajag noslēpt tikai nedaudz? :) Profesionālo kosmētiku neiesaka izmantot ikdienā, jo tā var būt pārāk smaga. Tādēļ Mac izmantoju tikai kaut kādos pasākumos. 
bilde ar iPhone frontālo kameru
     Pumpas arī nosedz, bet ne pilnībā. Tiek galā ar plankumiem, kas palika pēc pumpām, bet ar paša pumpām - nē. Uz bildēm, piemēram, nevar redzēt, ka starp acīm man ir plankums, kas ir palicis pēc pumpas, tā kā ar šo produkts ir ticis galā :)

     Kopumā esmu apmierināta ar šo konsileri, ļoti labs ikdienas variants. Latvijā ir pieejami 3 toņi: 303, 306 un 309. Vai pirkšu atkārtoti? Jā, ja neatradīšu neko labāku.

     Vai esat mēģinājuši šo produktu? Kāds vispār ir jūsu mīļākais konsileris tieši zonai ap acīm?

Kur nopirkt: Drogas, Douglas, Maxima un visur citur, kur ir MaxFactor stendi.
Cena: regulāra cena Drogās ir 10.09 eiro, līdz 14.02. ir spēka atlaide -25% un tā cena ir 7,55 eiro.
Vērtējums: 8.

Pārējie produkti, kas ir redzami: tuša MaxFactor 2000 calorie, Chanel tonālais Vitalumiere Aqua 010, Catrice uzacu zīmulis, Micabella pūderis MF-7, Flormar ēnas M07.


P.S. Neskatoties uz to, ka es strādāju ar šo kosmētiku, produkts ir pirkts par manu naudu un šis viedoklis ir 100% manas domas un nekas cits.

2 komentāri:

  1. Man ļoti patīk MF skropstu tušas un tonālie kremi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man tagad ir grūti iedomāties to, kas man nepatīk no MF.. :D vienīgais, pūderus, bronzerus un dažus tonālos neesmu mēģinājusi.

      Dzēst