otrdiena, 2016. gada 16. februāris

Losers #1

Sveiki!
Es uzskatu, ka negatīvas atsauksmes arī var būt ļoti noderīgas. Ne viss var patikt ikvienam, šajā ierakstā izstāstīšu par to, kuras kosmētiskās preces mani neiepriecināja un kāpēc. 
    Pantene Color Protect & Shine šampūns un balzams - nu tas, laikam, ir sliktākais, ko esmu lietojusi matiem ever! Izmantoju kādas 3-4 reizes un tagad nezinu kur tos likt. Salipināja man visus matus, pēc šiem līdzekļiem tos nebija iespējams izķemmēt. Mati kļuva taukaini divas reizēs ātrāk. Fui! Ar šampūnu mazgāju otas, kā arī to lieto vectēvs, bet balzamu, laikam, izmantošu kā skūšanas līdzekli.

    Vichy Aqualia Thermal sejas krēms - solījumi bija baigi labi, arī farmaceite pateica, ka šis krēms ir viegls un mitrinošs, bet patiesībā izrādās, ka viņš neiesūcas pilnībā ādā, ir par smagu manai kombinētai ādai, kā arī pats galvenais - man no viņa sametās pumpas. Ļoti žēl, jo maksāja ap 22 eiro.

    L'Oreal Volume Million Lashes So Couture - tuša, kuru daudz reklamēja. Tuša kā tuša, šeit viņa trāpīja tādēļ, kā rezultāts pilnīgi neatbilst tam, ko sola ražotājs. Līdzīga pēc efekta tuša ir Dzintaram, tikai tā maksā 3 eiro, bet šī ap 11. Nekāda apjoma, skropstas nav pagarinātas. Nokrāso gandrīz kā krāsa un lūk arī ir viss rezultāts. Aromāts man arī nepatika - tas bija pārāk ķīmisks un uzbāzīgs.

    Maybelline Better Skin tonālais un konsileris - tonālo es izmetu kādu laiku atpakaļ, jo zināju, ka viņu nelietošu vairs un nevienam tādu atdot negribu. Pluss viņš sāka smirdēt, jo diezgan ilgu laiku stāvēja nelietots. Īstenībā, palietoju viņu tikai kādas 5-7 reizes. Baigi krita porās, tonis bija pārāk tumšs, un pats tonālais bija ļoti smags. Nezinu, ko tāds var uzlabot manā ādā. 
    Konsileris arī ir ļoti blīvs un smags un tādēļ pasvītro visu mīmiku un sausināja ādu ap acīm. Labi, ka viņu izņēma ārā no pārdošanas. 
    Nair Argan Oil vaska strēmeles - es atvainojos, bet man cita vārda kā 's*ds' vienkārši nav. Strēmeles vajadzēja sildīt rokas līdz uz tām pazudīs uzraksti, ko es arī darīju. Bet visa vaska palika uz kājām! Es izlietoju kādas 4-5 strēmeles un sapratu, ka ir jābeidz ņirgāties par savām kājām. Knapi sanāca pēc tam to visu notīrīt ar salvetēm, eļļu un kāju nenormālu berzēšanu. Uz atlaidēm maksāja ap 5 eiro, žēl naudas.
    Maybelline Baby Lips - tūlīt, laika, manī lidos tomāti, bet man šie nepatīk! Neesmu reklāmas upuris, bet man bija interesanti, par ko fano tik daudzas meitenes. 
  Zaļajam ir jauks aromāts, bet pats balzams neiesūcas lūpās un nemitrina tas. Viņš vienkārši paliek uz tam kādu stundu un pēc tam, kad noiet, lūpas ir tikpat sausas, cik tas bija iepriekš. 
  Violetais ir tikpat bezjēdzīgs, cerēju, ka vismaz tonis būs smuks, bet uz manām lūpām tas bija knapi pamanāms. 
  Rozā krāsa ir par košu man, balzama kopjošas īpašības īpaši neatšķiras no pārējiem šis līnijas balzamiem. 
    Ir ļoti daudz lētāku alternatīvu, kuri strādā daudz labāk uz manām lūpām: Isana, Dzintars, Alterra.

    Šeit netika iekļauti produkti, kuri man vienkārši nepatika, šeit ir tie, kuri sabojāja manu ādu vai matus vai arī nedarīja to, ko solīja ražotājs. Šie produkti neder tieši man, tāpēc ja jums patīk kāds no šiem, tas ir baigi forši, jums paveicās :)!

    Vai jums ir kādi produkti, kas jums galīgi nepatika? Kuri tie ir?

4 komentāri:

  1. neskumsti, Tu neesi viena, es arī ar identisku Vichy krēmu smērēju apakšstilbus :D un bēbju lūpas arī nepatīk, nesaprotu, kur tā solītā mitrināšana.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man kkā žēl viņu ķermenim lietot :( domāju, iedošu vecmammai viņu pamēģināt, maybe, viņai derēs. es arī īsti nebiju sajūsmā par EOS aromātiem, par kvalitāti neko nevaru spriest, jo nav mēģināts.

      es vispār pēdējā laikā sāku arvien vairāk pārliecināties tajā, ka viss, kas tiek traki reklamēts, ir ne pārāk kvalitatīvs :(

      Dzēst
  2. Cik cilvēku, tik viedokļu. Man ir ļoti prasīgi mati, tie pinkojas, ir sprogaini un sausi, bija palikuši pavisam briesmīgi, nepalīdzēja nekas no mēģinātā un tieši šī Pantene sērija bija glābiņš matiem, mati palika zīdaini maigi, viegli ķemējami, nespurojās un lokojās. Vienīgi nu jau mati pierada un vairs nav nekāda efekta, tādēļ lietošu citu līdzekli kādu laiku un mēģināšu pie Pantene atgriezties vēlreiz, ceru, ka efekts atkal būs tikpat labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. forši, ka sanāca atrast sev piemēroto produktu. :) es arī jau atradu savējo, kurš man izcili der. šis šampūns man, diemžēl, sabojāja matus.

      Dzēst