otrdiena, 2016. gada 23. februāris

Atsauksme: MaxFactor False Lash Effect Voluptuous tuša

Sveiki!
Šodien vēlos pastāstīt par jauno MaxFactor tušu, kura jau ir nopērkama veikalos ārzemēs un, cerams, drīz būs arī pie mums. Tā ir tuša no False Lash Effect serijas ar nosaukumu Voluptuous.

    Šai tušai ir ļoti neparasta birstīte. Tā ir nākamās paaudzes Lash Uplift birstīte, kura dod apjomu, pagarina skropstas, kā arī pacel tās. Kad es tikko biju dabūjusi šo tušu un atvēru to, es padomāju, ka nevarēšu viņu lietot vispār, jo birstīte ir ļoti liela. Bet nu viss izrādās ne tik traģiski, kā tas likās sākumā.

    Jaunai MaxFactor tušai ir uzlabota formula, kas ļauj klāt tušu vairākās kārtās, iegūstot biezākas skropstas. To es esmu pārbaudījusi uz savām skropstām - tuša tās pilnīgi nesaķep, kā arī neveido kamoliņus nedz pēc pirmās, nedz pēc otrās kāŗtas.
    Kas man visvairāk patika šajā tušā - tā patiešām pacel skropstas! Skatiens uzreiz paliek ļoti atvērts un tāds efekts nedaudz vizuāli palielina acis. Atšķirībā no skropstu ieveidotāja, skropstas netiek 'lauztas', tāpēc tās izskatās garākas. Kā arī skropstas netiek bojātas un nekrīt ārā.

    Šo tušu es lietoju kopš janvāra sākuma un esmu ar to ļoti apmierināta. Viņa dara visu to, ko es gaidu no skropstu tušas! Vienīgā nianse - jāpiešaujas pie birstītes. Zemāk var apskatītiem efektu no skropstu tušas:
tuša divās kārtas
    Sariņi birstītes galā palīdz smukāk ieveidot skropstas, nedaudz pastiept tas uz ārējā kaktiņa pusi, izveidojot tādā veidā pievilcīgāku acs formu. Es arī apakšējās skropstas krāsoju ar tiem.

    Es domāju, ka jaunums patiešam ir ļoti labs, bet nederēs dāmām, kurām patīk smalkas birstītes. Man ļoti simpatizē, ka šai tušai ir kaut kas inovatīvs, nevis vienkārši tas pats jaunā iepakojumā, - tā koķeti pacel skropstas, kā arī, klājot vairākās kārtās, neveido nesmuku zirnekļa kājiņu efektu. Tuša der gan ikdienai, gan kaut kādiem vakara izgājieniem, jo to var uzslāņot bez bailēm:).

    Kopumā man pašai tuša iepatikās, es ar prieku to lietošu. Arī vienai no manām lasītājām drīz būs iespēja tikt pie tušas! Seko blogam un nepalaid garām Giveaway, kas startēs pavisam drīz! :)

    Koptēls, ko es biju izveidojusi ar šo tušu:) Pilns produktu saraksts ir atrodams zem bildes.
  • MaxFactor Miracle Match tonālais krēms 45. tonī Warm Almond;
  • Korres Wild Rose Compact Powder WRP 8 kā bronzeris;
  • MaxFactor Creme Puff blush 15 Seductive Pink vaigu sārtums;
  • Catrice Eyebrow stilist 030 Brow-n-eyed Peas uzacu zīmulis;
  • Lumene  Natural CodeEye Dramatizer acu ēnas 9 Hazel;
  • ēnas no Urban Decay Naked 2 paletes - Busted, Blackout un Tease;
  • Wet'n'Wild bronzing powder tonī 743A Reserve Your Cabana kā izgaismotāts;
  • MaxFactor Mastertouch konsileris zem acīm tonī 303 Ivory;
  • MaxFactor Colour Elixir lūpu zīmulis tonī 14 Brown n Nude.

    Ļoti silts make-up, kas man vairāk asociējas ar rudeni, bet ļoti patīk. 

    Par to, kad šī tuša būs pieejama Latvijā, es nevaru pateikt, jo nezinu.

    Apjoms: 13,1 ml.

    Kā jums jaunums? Vai iegādātos sev skropstu tušu ar šādu birstīti?:)

P.S. Neskatoties uz to, ka produkts ir dāvana no brenda, viss izteiktais augstāk ir 100% mans personīgais viedoklis.

4 komentāri:

  1. Tuša veikalos parādīsies no aprīļa mēneša! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies par info!:) visu laiku gribēju to noskaidrot, bet aizmirstu

      Dzēst
  2. Kādreiz dievināju skropstu tuša ar resnām birstītēm, bet tagad man galvenais ir efekts, un skatos, ka šī tuša īsti tikai izķemmē un nedaudz pagarina, tāpēc liekas, ka nekas tāds kam vajadzētu nesties pakaļ uz veikalu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. katram jau ir vajadzīgs savs efekts:) strādājot veikalā katru reizi brīnījos par to, kādas tik tušas netiek meklētas :D
      jā, piekrītu, ka apjoms nav tāds 'wow!', bet man tagad vairāk patīk tušas, kuras izķemmē:)

      Dzēst