trešdiena, 2016. gada 10. februāris

2015/2016 ziemas favorīti

Sveiki!
    Šodien gribu padalīties ar saviem favorītiem par ziemas periodu. Produktu, kuri man patīk, bija ļoti daudz, taču šim rakstam centos izvēlēties tos pašus labākos!

    Nioxin System 2 - man ir ļoti problemātiski mati, kuriem ļooti maz, kas patīk. Šis bija vienkārši pārsteigums man, jo mani mati kļuva daudz maigāki un paklausīgāki pēc pašas pirmās lietošanas reizes. Par šo drīz būs pilnvērtīga atsauksme, jo šī raksta ietvaros nevar aprakstīt visu efektu. Iesaku! Tagad man šis komplekts iet uz beigām, nākamreiz paņemšu 3. sistēmu.

    Wella SP Color Save Bi Phase Conditioner - šo lietoju pēc katras mazgāšanas reizes, izsmidzinu uz slapjiem matiem. Šis līdzeklis palīdz labāk izķemmēt matus, kā arī padara tos gludus. Par krāsas saglabāšanas efektu neko nevaru daudz pateikt, jo es uzskatu, ka viens līdzeklis var daudz ko izdarīt. Šo noteikti iesaku visiem matu tipiem!

    Rival de Loop Hydro sejas maska - šī pagaidām ir vienīga sejas maska drāniņa, ko esmu mēģinājusi. Man patīk pats rituāls, patīk, ka viņu var vienkārši noņemt un nevajag neko nomazgāt. Efekts no maskas ir, bet nekas tāds 'wow!'. Nav tā kā baigi iesaku, bet man patīk.

    Flormar acu ēnas M07 Chocolate Brown - šis acu ēnas man ieteica kaut kāda iepriekšēja raksta komentāros un liela paldies tam cilvēkam, jo šis ēnas ir mans visu laiku top favorīts! Ideālā brūna krāsa, tieši tāda, kuru es ļoti ilgi meklēju starp budžeta klases produktiem! Šokolādes krāsa, tāpat kā zelta, smuki izceļ zilās acis.

    MaxFactor Colour Elixir lūpu zīmulis 14 Brown n Nude - šo lūpu zīmuli lietoju vienu pašu, krāsojot ar viņu visas lūpas. Zem tā klāju plānā kārtiņā Dzintara balzamu, lai lūpas būtu mitrinātas. Šis zīmulis izskatās gandrīz kā matēta lūpu krāsa. Tonis ir ļoooti smuks, bet, kā man liekas, vairāk atbilst rudens sezonai. Iesaku izmēģināt šo vai kādu citu krāsu, dažreiz izmantoju arī sarkano zīmuli no šis līnijas, bet tieši brūns ir mans favorīts.

    Chanel Vitalumiere Aqua tonālais krēms tonī 10 Beige - šis ir mans top tonālais! Dārgs, bet viņš ir tā vērts! Man bija raksts par šo līdzekli, bet es viņu izdzēsu, jo vairs nepiekrītu tam, kas tur bija rakstīts. Domāju, ka viņš ir nopelnījis atsevišķo rakstu, kas parādīsies pavisam drīz.

    Korres Wild Rose kompaktais pūderis tonī WPR8 - šis ir pūderis ļoti tumšajā tonī, ko es izmantoju kā bronzeri. Pirms tam man ir bijuši tikai Essence un H&M vecās kolekcijas bronzeri un pēc tiem man šis liekas izcils! Laba krāsa, ideāli der manai sejai, nav oranža.

    ArtDeco Art Couture Lipstick Classic 233 no kolekcijas Mystical Forest - ideālais nude tonis! Maigs un skaists, arī lūpu krāsas kvalitāte ir ļoti laba - tā nesausina lūpas, tur labi līdz ēdienreizei un vienkārši man piestāv:). Šo kolekciju vēl var atrast veikalos.
Bronzeris - Ēnas - Lūpu zīmulis - Lūpu krāsa
       MaxFactor False Lash Effect Star Wars skropstu tuša - šī sākumā nebija man favorītu saraksta, bet, kad gāju uzņemt bildi, paņēmu šo līdzi, jo sapratu, ka viņa man tiešām ļoti-ļoti patīk! Viņa smuki atdala skropstas, nesaķep tās, kā arī piešķir apjomu un nedaudz pagarina. Man ir Star Wars versija, ko es sūtīju no eBay, bet klasiskā, kas tiek pārdota pie mums, ne ar ko neatšķiras. Nu bet man, ka Zvaigžņu karu fanei, ļoti gribējās tieši šo! Viņu viegli var noņemt ar micelāro ūdeni un tā nebojā skropstas. 

Kādi ir jūsu favorīti šajā periodā?

P.S. Kā pamānījāt, šoreiz neuzrakstīju neko par sejas kopšanu, jo par to man ir plānots atsevišķs raksts :)

4 komentāri:

  1. Tieši domaju, kur dabuji šādu te max factor tušiņu ;) Labais ebaaajs ;) pie kāda pārdevēja pirki ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika! Es vienkārši ievadīju tušas nosaukumu un izvēlējos lētāko piedāvājumu :) man sūtīja no Vācijas, bet tur, kur es to ņēmu, vairs nav. es domāju, var no jebkura pārdēvēja pasūtīt un būs ok:)
      man ir vēl viena MaxFactor tuša, kura nav Latvijā. nezinu, stāstīt par to vai nē un vai būs interesanti..

      Dzēst
    2. Pastāsti! :)

      Esmu mēģinājusi Chanel Vita lumiere Aqua tonālo kremu, taču ļoti,ļoti sen atpakaļ. Manuprāt,lielisks variants pavasarim vai vasarai,kad gadaliki ir daudz pielaidīgāki :)

      MF lūpu zīmulis izskatās lielisks, būs vien jāaizčāpo līdz kādam tuvākajam MF stendiņam :)

      Dzēst
    3. noteikti pastāstīšu, jo viņa drīz būs pieejama Latvijā! :)
      man Chanel ļoti patīk vienmēr, es vienu reizi ar viņu pat aizmigu pēc ballītes un, kad no rīta pamodos, nebija nekādas smaguma sajūtas! man arī, paldies Dievam, nav ko īpaši maskēt uz sejas, tāpēc man der arī kkas viegls.

      jā, viņš tāds ir!:) ļoti labs pēc sajūtām un pēc krāsas!:)

      Dzēst