trešdiena, 2015. gada 21. janvāris

Pirkumi un Pirmie iespaidi: Essence, L' Oreal, Bio2you, Maybelline

Sveiki!
Kas varētu būt labāks par brīvību sajūtu? Laikam, nekas. Kad visi darbi ir paveikti - ir nokārtoti visi eksāmeni, darba ir atvaļinājums - ir laiks atkal pievērsties blogam :) Paldies visām, kuras vēlēja man veiksmi eksāmenos, tas man palīdzēja :)!

 Nu un tagad vēlos pastāstīt par saviem pirkumiem. Daži pirkumu tika veikti vēl pagājušogad, bet vēl netika atrādīti.

Bio2you Pure šampūns un kondicionieris normāliem/taukainiem matiem. Pamēģināju vienu reizi, grūti vēl kaut ko spriest. Šampūns ļoti slikti putojas, bet balzams labi mitrina un nogludina matus. Smaržo dīvaini, kaut kā nedaudz ārstnieciski. Šobrīd Drogās uz atlaidēm, katrs maksā tikai 6.49 (parasta cena ap 10, ja es nekļūdos).

L' Oreal dāvanu komplekts. Kurš teica, ka tādi komplekti ir domāti tikai dāvināšanai? :D Šo es sev pati nopirku, jo sanāk daudz izdevīgāk. Pirku vairāk lainera dēļ. Par tušu neesmu sajūsmā, viņa vairāk atdala nekā kuplina, kā jau visas tušas ar silikona birstīti (šis nav mīnuss, bet ražotājs gan šo pieskaita pie kuplinošām tušām). Laineris ir labs, patīk finišs (nav spīdīgs), bet man jau dienas vidū no viņa paliek netīri apakšēji plakstiņi. Šobrīd tāds komplekts maksā 11.49.

L' Oreal Extraordinaire lūpu laka tonī 601 Nude Ballet. Uz šīm lakām skatījos ilgi, bet neviens tonis negāja pie sirds. Šo toni sākumā pat nepamanīju, tikai nesen atklāju un man ļoti patīk. Krēmīga tekstūra, patīkama sajūta uz lūpām. Tonis ir tiešām nude, piešķir lūpām maigu krāsu.

Maybelline Color Whisper lūpu krāsa tonī 160 Rose of Attraction. Man nedaudz sausina lūpas, ja lietot bez balzama. Tonis nav gluži mans, bet kaut kas man patika šajā lūpu krāsa, tāpēc iegādājos. Nedomāju, ka lietošu bieži, pēc noskaņojuma. 

Essence Road Trip sausais šampūns. Ir ok, tiek galā ar savu uzdevumu, mazs iepakojums ir pluss, jo neaizņem somā daudz vietas. 

Alterra Deo-Balzams. Mani uzpirka tas, ka viņš ir bez alumīnija sāļiem. Lietošu dienās, kad nevajag uz darbu, pēdējā laikā manī atkal pamodās mans otrais (trešais, piektais, desmitais?) es, kurš ar visām rokām un kājām ir par naturālo un organisko. Smaržo skābi, pēc citrona un zālēm, man tas patīk. Šodien pamēģināju, neko tādu nedarīju, vienkārši pastaigājos pa pilsētu, šo viņš izturēja. Interesantāk jau būs viņu izmēģināt vasarā vai pavasarī. Nopirku par 2.99.

L' Oreal Blur Cream. Atkārtots pirkums, par šo es fanoju, viņš man tiešām palīdz padarīt poras mazāk redzamas. 

The Body Shop Frosted Cranberry eļļa. Eļļa, kura dod aromātu mājai, pietiek ar diviem pilieniem virs sveces, un istabā smaržo fantastiski. Šis ir mans ziemas top-aromāts. 4.90 eiro.

Essence Quick & Easy Sponge nagu lakas noņemšanas līdzeklis. Līdzīgs kā Maybelline, tikai maksā mazāk. Un kāda jēga pārmaksāt, ja viņi ne ar ko neatšķiras? :) Labi pilda savu uzdevumu. Maksā 3.39.

L' Oreal Extraordinary sejas eļļa. Šis nav mans pirkums, bet gan mammas laimests Drogu loterijā :) Pirmā mana eļļa sejai, patīk, lietoju ne katru dienu, bet bieži. Vakaros lieku uz mitras sejas un taisu maigu masāžu, bet no rīta nelietoju. Āda palika maigāka un starojošāka. Nav nekāda smaguma, āda nepalika taukaina.

Lūk tā! :) Un kā jums gāja šomēnes? :)

Stay Beautiful!

5 komentāri:

  1. Forši pirkumi :)
    Tas Essence nagu lakas noņēmējs ir kāds jaunums Drogās? Vai arī viņš sen jau pieejams?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir pieejams Essences otrajā stendā, tā kā papildus vēl viens stends blakus, kuri atrodas tikai lielajos Drogas veikalos - Origo, Domina u.c.
      Iesaku apskatīties, tur visādas interesantas lietas ir. :)

      Dzēst
    2. Liels padies par informāciju :) Man tieši Origo Drogas sanāk tuvāk, un būs iemesls ieiet gaidot vilcienu :)

      Dzēst
  2. Es arī nopirku Essence noņēmēju, bet pagaidām neesmu lietojusi, jo nav noskaņojuma un laika lakot nagus, bet tas pagaidām :)

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu ar pirkumiem un apsveicu ar eksāmenu nokārtošanu! :) Loreal eļļa man ir par smagu. Interesants liekas tas bundulītis nagu lakas noņemšanai, kamēr nebūšu pamēģinājusi, neticēšu, ka tā iespējams notīrīt nagus. :D Lūpu krāsas nekad nevar būt par daudz. :D

    AtbildētDzēst