svētdiena, 2015. gada 4. janvāris

Mērķi 2015 +Aptaujas rezultāti #2

Sveiki!
Šodien nav vēlmes īsti neko rakstīt, jo ir vainas sajūta - rīt eksāmens, es neko nezinu, bet vēl rakstu par kosmētiku. Cik vieglprātīgi! Aij-jai-jai! Ir nogurums - strādāju visas šis dienas, 31., 2., 3., šodien beidzot ir brīvdiena.

Šogad gribas uzstādīt sev mērķus, kurus vēlos sasniegt un šis raksts būs mana motivācija, lai nenovirzītos no ceļa.

1. Pirkt mazāk kosmētikas. Runa neiet par to, lai pārstāt lietot kosmētiku, bet vairāk par to, lai samazinātu savus krājumus. Jo, ja man parādīsies vēl kādi 2-3 ķermeņa krēmi vai dušas želejas, es nepaspēšu visu izlietot pirms derīguma termina beigām. Līdz ar to parādīsies brīvie līdzekļi, kurus varēs ieguldīt kaut kur citur.

2. Atgriezties formā. Pēc tā, kā pametu sportu, jo ar darbu un mācībām to nebija iespējams apvienot, sāku daudz ēst nu un... tālāk viss ir ļoti loģiski. Līdz ar to, to naudu, kuru nepatērēšu uz kosmētiku, es labāk patērēšu uz sporta kluba abonementu. Šodien jau tur došos nedaudz vēlāk, ceru, ka daba nedaudz nomierināsies :).

3. Vairāk ceļot. Beidzot gribu vasarā aizbraukt uz Grieķiju, par kuru ilgi sapņoju un beidzot pateikt Καλημέρα, Ελλάδα! :) Arī man ļoti patīk Viļņa un Tallina, uz kurām vienmēr patīk aizbraukt.

4. Uzrakstīt kursa darbu un nokārtot visus eksāmenus. Oh, palika tikai 1,5 gads, bet man liekas, ka viņš būs pats grūtākais.

5. Turpināt blogot. Iemācīties rakstīt labāk, taisīt labākas bildes un pilnveidot sevi. Mēģināt jaunus līdzekļus, bet tā, lai tas 'nestrīdas' ar pirmo punktu :). Īpaši ir vēlme mēģināt Latvijas kosmētiku.

Mēnesis ir beidzies, līdz ar to noslēdzies aptauja.
Rezultāti sakrita ar manu viedokli, jo man pašai visvairāk patīk lasīt tieši par dekoratīvo kosmētiku un pirkumiem vai izlietotiem produktiem. Mani pārsteidza tas, ka raksti par sejas kopšanas līdzekļiem saņēma tik man balsis. Šodien būs jauna aptauja :)

Un kādi ir jūsu mērķi šogad?

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. Mani mērķi šogad ir nodarboties ar sportu, bet galvenais - pabeigt skolu :)

    Veiksmi eksāmenā!

    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
  2. Veiksmi sasniegt savus mērķus! Arī man ir šis tas, pie kā pieturēties, bet vairāk gan kā nieciņš, ko paturēt prātā. :)

    AtbildētDzēst