trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

L' Oreal Color Riche un Pure Reds lūpu krāsas

Sveiki!
Šodien pastāstīšu par produktiem, par kuriem raksts jau sen bija plānos, bet kaut kā rokas nevarēju uzrakstīt - par L' Oreal lūpu krāsām. 

Man ir uzreiz 2 toņi - 380 Luminous Coral un Eva's Pure Red. Abi toņi ir piesātināti, koši un labi papilda tēlus.
Mans fotoaparāts ir vecs un viņam jau sākās marasms, līdz ar to viņš nevar parādīt īsto krāsu. Luminous Coral ir oranžāka, domāta brunetēm. Es tieši nesen gandrīz atgriezos pie savas īstas matu krāsas, tāpēc ar maniem tumši brūniem matiem izskatās ļoti labi. 
Uz manām lūpām neturas pārāk ilgi (šeit drīzāk ir vaina manām lūpām), pasvītro visas nepilnības, tāpēc bez lūpu balzama neklāju. Nedaudz sausina. Kopumā man ļoti patīk, lietoju ikdienā ejot uz darbu vai uz universitāti. 

Eva's Pure Red ir ļoti līdzīga pēc savām īpašībām - bet viņa man mazāk sausina lūpas un turas nedaudz labāk. Dzīve viņa ir košāka nekā bilde, piestāv vakara make-up'am vai arī ikdienai, kad gribas izskatīties perfekti. 
No visas kolekcijas man šis tonis visvairāk piestāv un arī vislabāk patīk, jo Blake's un JLo's Pure Red man liekas ar tādu aveņu zemtoni, ko es nereāli nevaru ciest sarkanās lūpu krāsās... Nē, to pat nevar nosaukt par sarkanām lūpu krāsām, tās ir aveņu krāsas. Diemžēl, tāda problēma ir diezgan izplātīta. Doutzen's Pure Red man patīk, jo ar krāsas oranžo zemtoni man vairāk piestāv un patīk, bet nu tā ir pārāk oranža. 

Esmu apmierināta ar abām lūpu krāsām, lietoju ar prieku :) Un kādas jums ir attiecības ar L' Oreal lūpu krāsām? 

Stay Beautiful!

4 komentāri:

  1. Blake`s sarkanajā ir jā aveņu apakštonis, bet JLo sarkanais ir klasiskais sarkanais. :) Eva`s sarkanais man ar loti patīk, skaists ķieģelsarkans tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es labi atceros, ka man JLo tonis nepatika, varbūt veikala apgaismojuma dēļ, grūti pateikt. :)

      Dzēst
  2. Man arī ļoti patīk Evas tonis :)

    AtbildētDzēst