pirmdiena, 2015. gada 5. janvāris

Favorīti Decembris '14

Sveiki!
Gada favorīti jau bija, tur es centos izvēlēties tieši tos produktus, kurus lietoju jau vairāk kā 2 mēnešus. Šajā rakstā būs mani favorīti decembrī :)

 Essence Gel Eye Pencil - fantastiska noturība, skaists finišs un 3 smuki toņi. Vienīgais mīnuss - nav asinātājā.

The Body Shop Frosted Cranberry smaržas - man favorīts, labākais ziemas aromāts.

L' Oreal Color Riche nagu laka tonī Blake's Pure Red - skaists tonis, uz nagiem izskatās ne tik violets kā iepakojumā. Īsta ziemas krāsa.

L' Oreal micelārais ūdens - man patīk! Nav berzēšanas sajūtas, kurus parasti rada ūdeņaini līdzekļi kosmētikas noņemšanai. Kaut kas jauns, jo jau ļoti ilgu laiku lietoju tikai pieniņus.

Dulgon Kamille roku krēms - vislabāk mitrina rokas, ātri iesūcās, vienīgais mīnuss - ļoti šķidrs, tāpēc viņu dažreiz sanāk izspiest par daudz. Tādos gadījumos parasti steidzami saucu vecmammu un dodu viņai pusi :D

Fruttini Ginger Passionfruit ķermeņa sviests - lieliski baro un mitrina un tā aromāts.. mmmmm... dievinu marakujas smaržu kosmētikā.

Lūk tā! Un kā jums šomēnes ar favorītiem?

Stay Beautiful!

6 komentāri:

  1. Žēl, ka Drogās(nevienā citā veikalā neesmu Fruttini redzējusi) ir pieejamas tikai trīs smaržas Fruttini sprejiem, būtu paradīze, ja būtu pieejamas visas Fruttini smaržas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tas būtu forši! Tagad arī parādījas jaunie spreji no NSPA, viņiem ir Mango, Marakujas un, laikam, Aveņu smarža :)

      Dzēst
  2. Forši un krāsaini favorīti! :) Man arī patīk Loreal lakas, tikai manējā, iztērēta tikai līdz pusei, diezgan sabiezēja un palika grūti lietojama. Essence zīmulīši ticu, ka baigi labie! :) Micelārie ūdeņi man arī topā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nav tādas problēmas ar L Oreal lakām, bet es pamanīju, kā gaišie toņi turas daudz labāk nekā šis tumšais.

      Dzēst
  3. Vai tad Tev vajag asināmo Essence zīmuļiem, ja viņi ir izskrūvējami? :)
    Frosted Cranberry aromāts man arī dikti patīk, bet uz sevis kā smaržas katru dienu nespētu iedomāties. Man patīk kaut kas kreptīgāks uz miesas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man rokas aug, laikam, nepareizi, nevaru uzzīmēt smalko bultiņu :(
      Man tas smaržas ir tikai ziemai, ļoti patīk :) Citas jau nevaru iedomāties šobrīd :)

      Dzēst